Lunch: wat staat er op de menu?

Ter info: alle beschikbare data zijn volzet tot oktober. Daarna ga ik even in winterrust om dan ten volle te kiezen voor het geven van workshops om jullie te inspireren om zelf lekker vegetarisch te koken. Dus de huiskamerrestaurants zullen niet meer doorgaan vanaf 2022.

 

Bij de lunch worden verschillende gangen één voor één op een rustig ritme voorgeschoteld. Lekker bereide gerechten zet ik op tafel en deze worden onder elkaar gedeeld. Er is altijd één menu die ik met liefde en aandacht klaar maak, geïnspireerd door wat de natuur ons schenkt. 

Ik kies ervoor om te werken met voornamelijk biologische en lokaal geteelde ingrediënten, recht van de boer tot in je bord.

Laten we starten met bijvoorbeeld een huisgemaakte cracker met een spread.

Als voorgerecht misschien een groentengerecht, tartelette of (geiten)kaasje die lokaal is geproduceerd? Wat het zal worden is altijd een verrassing. 

Als hoofdgerecht meerdere heerlijk bereide vegetarische gerechten. 

Uiteraard ook een lekker dessertje als afsluiter.

Elke keer zal het menu er anders uit zien, hierboven is enkel een richtinggevende omschrijving over wat je kan verwachten.

Klik voor voorbeeld menu

tafel4.JPG

Nuttige weetjes

sobanoedels.JPG

Prijs: € 38 exclusief dranken

Aankomst tussen 12u00 en 12u30.

Er wordt gewerkt met bio en lokaal geproduceerd zuivel en ook eitjes van onze eigen kippen krijgen een plaatsje in de keuken. Glutenvrij en lactosevrij kan indien dit bij inschrijving en minstens 7 dagen vooraf wordt gemeld. 

Voor veganisten: zie bio en lokaal