Welkom!

DCW19119613.jpg

Samen eten bereiden, samen bezig zijn, samen genieten van een maaltijd. Het is een eeuwenoud ritueel dat vandaag de dag terrein verliest in ons drukke bestaan. Hier wil ik graag terug naar de échte basis. Want het gaat om vreugde, verbinding, menselijkheid, samen vieren, verhalen vertellen, elkaar beter leren kennen.

Zelf ben ik flexitariër, maar kies ik er voor om enkel vegetarisch te koken in mijn workshops omdat er nood is aan inspiratie voor lekker seizoensgericht vegetarisch eten. 

5 jaar lang heb ik mij mogen en kunnen verdiepen in de vegetarische keuken op de Stiltehoeve Metanoia in Damme. Een prachtige plek waar wij samen met vrijwilligers heerlijke vegetarische maaltijden bereidden voor onze gasten en waar ik de rijkdom van het samen met anderen koken heb mogen ondervinden. Mijn inspiratie en opleiding heb ik voornamelijk gevolgd bij De Zonnekeuken van Peter Vandermeersch. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar de relatie tussen voeding en bewustzijnsontwikkeling. Maar ook andere inspiratiebronnen beïnvloeden mijn keuken die elk op hun manier een bijdrage leveren aan mijn eigen stijl en weg.

Vandaag kies ik er voor om dit verder te zetten in de vorm van kleinschalige workshops zodat mensen kunnen genieten van eenvoudige, lekkere en smaakvolle vegetarische gerechten gecreëerd met lokale producten uit de streek.

Laat je inspireren en heb je vragen, aarzel dan zeker niet om contact met mij op te nemen. Of laat je adres hieronder achter om op de hoogte gehouden te worden van activiteiten.

DCW18055831.jpg